Ja....

Ursäka för min bloggtorka här på bloggen :( men har tvärr mycket och göra! Jag pluggar för det första och tar hand om ett väldigt sjukt barn, har även krångel med nya dagiset, vilket jag inte var berädd på, men dem kan inte handskas med sjuka barn  HAHA, dom vet ej hur man tar hand om dem, vilket är JÄVLIGT dåligt. :( Så ska inte en förskola vara, men tydligen finns det sådana. jag vill jätte gärna flytta till Årsta för att få tillbaka förskolan han hade där.

BÄSTA VI NÅGONSIN HAFT!

Är så förbannad att jag bytte egentligen.!!! Men hur ska jag kunna veta att deet var ett dåligt dagis?
Men, träningen går bra, pluggandet går bra den också, men ibland kännsd det som om jag vill ge upp, eftersom det SUCKAS och stöööönas här hemma väldigt ofta, för att jag sitter vid min dator och pluggar, och för att Simon måste ta hand om Isaac.

Vadå ska jag bara skita i och plugga och ta hand om Isaac? Då får jag ju inga pengar från CSN. Vill han hellre gå tillbaka till soc??  och ha det SKIT liv vi hade då? Men ännu mera ekonomiska problem? NÄ TACK. jag skippar det va. Då jag kan lika bra gräva min egen grav. Nä fy fan för detta samhälle.

NU TILL NGT POSVITIVT:
Nä tacka vet jag AGEL! Bästa som hänt mig i mitt liv! Så underbara människor som finns och hjälper och stöttar mig i min Buissnes <3 Tack för denna otroliga chans att få vara med i erat underbara team <3 Vi ses den 8 maj! Då ska vi rocka loss stockholm!! F*n vad gött det ska bliiiii!

8/5 -2010 kommer bli min bästa dag någonsin!!!
Då kommer Randy Gage till Sverige!!! FATTA!!! Han kommer HIT!!! Heeeeeeeeeeeeeeeelt jävla otroligt!!!
Tack för mig!

 Nu ska jag fortsätta plugga och sen leka lite med min lille Isaac som blivit lite förkyld (hoppas på att det försvinner snart)