Söndag

Vad har hänt idag? Inte så mkt.... Funderat på hur jag ska kunna komma till läkaren imorn utan vinterskor.. Jag jah ju inte gå i gympaskor( visst kan jag det, finns säkert folk som gör det) men saken är den att jag VILL INTE! Jag vill inte frya och bli kall om fötterna... =( sedan bli riktigt sjuk..

För jag får ta hand om mig själv ändå, det är ingen som tar hand om mig när jag blir sjuk. Vilket är jätte irriterande, tur att jag inte blir sådär riktigt sjuk ofta... (peppar peppar... ) Men jag har ju min migrän den räcker och blir över.. Önskar INGEN detta jag har. Nä usch och fy.

Men Isaac gör framsteg. Jag är så stolt över honom, jag är så lycklig att jag har honom.. Han är mitt allt. Han är fantastisk (förutom då han kastar saker på mig) Men jag gör så gott jag kan för att få honom att sluta med dessa fasoner. Inte enkelt men jag försöker iaf.

-Den 26/11 har Isaac varit i stortsett anfallsfri i 5 månader-
*Stolt som fan*

Han har ju små attackerna kvar, men de sker så fort så man märker dem knappt, men sen har vi då allt annat med honom som en vanlig 4-åring ska kunna men som han inte kan, p.g.a anfallen har han ju förlorat lite av sitt liv då han har backat och är olika åldrar beroende på vad han gör för stunden.

Jag som mamma tycker självklart att det är jobbigt och höra att min son är handikappad. För tittar man på honom SER han inte ett dugg handikappad ut, men lever/umgås man mkt med oss så ser man det. Jag vill inte ha folks medlidande utan FÖRSTÅELSE!

Jag har ett par få som VERKLINGEN bryr sig om mig och NI är GULD värda!
Ni ska ha ett STORT tack för att ni orkar med mitt tjat och gnat om allt jobbigt jag går igenom i livet..

Mamma, Christer, Pappa, Lena, Mormor, Bella, Bengt, Kattis, Jessica, Lina, Elsa, Charlotta, Jill.

Jag vet inte vad jag ska göra utan er !!!
Så tacksam för allting ni gör för mig! <3


Hallojjsan!

Hallojjsan! Har glömt bort att skriva här ju. Det händer så mkt i mitt liv att jag inte har tid att blogga....


Torsdag den 11/11-10

Ja, idag har det hänt massor. Lämnat Isaac på dagis, hjälp en vän, haft besök av min bästa lillsyrra! <3

Imorn bär det av till Rosenlund, ska prata lite skit.. (nää, inte riktigt så, men prata om hur jag mår)
Och imorn fyller även en av min tjejkompisar även barndomsvän Therese år, hoppas hon får en fatastisk dag.. =) Min kusin Daniel fyller också år imorn, ska försöka ringa och gratta honom.. =)

Imorn då jag lämnat Isaac på förskolan tänkte jag ta en tripp till Ö&B (innan mötet på Rosenlund) med kära mamma <3 för hon är ledig, och vi behöver uppgradera vårt badrumsskåp med duschkrämer osv.. och jag måste tyvärr köpa det "dyraste" shampoot.. Tréesumie (el hur det nu stavas) men de e billigare på ÖB =)

Men min sambo måste faktiskt HJÄLPA till och hämta Isaac från förskolan. Detta kan stå mig upp i halsen och göra så att jag får damp, jag menar: Varför ska jag BARA JAG hämta och lämna honom ?? Han måste ta sitt ansvar för sin egen son. !! Grrrrr.. Jag har fortfarande inte fått ngt svar,,, Han ska hämtas kl 14 jag ska ju som sagt till Rosenlund kl 13-14 så jag kan ju inte dela på mig.. =( Men han skuckar bara... Men HALLÅÅÅ ?? Det är väl bara säga såhär: Självklart att jag hämtar honom.. =) PUNKT! Slut diskuterat! Näää nu ska jag sitta här och må skit för att han inte kan hämta vår gemensamma SON ! Ska han få slippa dagis bara för att han inte kan bestämma sig?
annars får han gå 9-11:45 vadf roligt det är då. *dah* Jag har ingen vän jag kan fråga heller....Det finns säkert någon som skulle kunna ställa upp, men en del av mina vänner är ju ständigt upptagna och jag kan inte kräva av dem att de ska sluta tidigare från jobbet/skolan för att hämta min son... NÄÄÄÄEEE
Så vem ska jag fråga ?????

\^_^/

Nääää nu orkar jag inte skriva. Har hjärtklappning och hög puls pga orolighet osv...
Blir så himla ledsen.... Det gör verkligen  ONT!


Ojdå!

Men jisses, vad dålig jag är på att uppdatera i min blogg. Men egentligen varför ska jag det när ingen läser denna...

Men jag har mycket att göra i mitt lilla liv. Isaac tar väldigt mkt tid, han är ett heltidsjobb.

Förskolan vågar inte ta emot honom pga dom ser anfall (???) Vilka då om jag får säga.. ?
Han har varit fri  sedan den 27/6.. =)

Mkt glad för det, men det har ju blivit effekter av det...
Han har ju fått ett handikapp istället. Vilket gör att jag måste ha vagn, För han blir vädligt trött fort.
Men jag deppar inte för det att min son är s.k hadikappad. Han är lika underbar för det som alla andra barn.

Ja vad mer.. ?
Nä kommer inte på ngt alls som jag vill dela med mig justn nu...

Take care..

// Ingela