12 Februari 2011

Nu är denna lördag förbi ( om 25 min) Dagen har varit inspirerande... Det var kaos i hela Stockholm igår eftersom det snöade natten till fredag. Simon jobbade den natten.

Igår vaknade jag när klockan ringer vid 7 tittar mot hörnet i sängen, och ser inte min sambo där, hmmm Nu måste det ha hänt ngt tänkte jag, (eftersom det snöade så mkt igår, misstänkte jag att det var strul med pendeltågen) men jag ANADE inte att det var STOP i busstrafiken. Han ringer kl 8 och säger: "-Jag sitter fast i Gullmarsplan, det finns inga bussar, inga tunelbanor, ingenting... "
 Jag: "-Oj, jag förstår. Synd att jag inte har bil, för då hade åkt och hämtat dej, jag har ingen som kan hjälpa dej heller. Sara jobbar, min pappa jobbar..." Simon: "-Ja jag får lösa det på ngt sätt, får ta taxi"

Ja rolig story? Nej!

Nej nu ska jag sova, är jätte trött. !!


8 Februari 2011

Ännu en solig dag att se fram emot. Jag ser verkligen fram emot våren, och jag ser framför allt fram emot sommaren. Svensk sommar är helt underbara.

Isaac är på förskolan idag.

Så nu ska jag pusta ut och njuta av att vara "singel" från mitt barn. Har ju varit med honom nu i 2 månader 24/7 vilket kan vara frusterande vid vissa tillfällen..

Min kära älskade svärmor fyller år idag.. Så när dem loggar in på Yahoo Messenger ska jag sjunga för henne <3

Uppdaterar snart igen, ska ta lite lunch =)


Tack och hej.


4 Februari 2011

Snart är denna fredag avklarad, snart dax att välkomna lördagen. =) Hörde på nyheterna att det börjar lätta lite i Kario, vilket är glädjande. Eftersom jag har vänner och familj där. ( på simons sida)

Iaf. Jag mår bra och det gör resten av familjen också. =)
Ska ta Isaac till läkaren på måndag, han ska få ta koncentrationprov (s.k. blodprov för att se vilken medicin han behöver mer av)

Äh, jag är tråkig idag, orkar inte skriva så mkt! Skriver mer när jag orkar !

Tack och hej!


1 Februari 2011

1 Februari 2011 Ja vilken jävla morgon Vaknade kl 4 lr 5 med sprängande huvudvärk. Simon klocka ringde vid 5, jag bad honom ge mig en iskall handduk. Fick be hela mogonen för jag vägrade ta en tablett eller kräkas. Nu mår jag rätt så bra. Är lite irriterad bara för att jag missade läkartiden, jag skulle ringa och avboka p.g.a huvudvärken. Så det är bara att betala och se glad ut. :-D Uppdaterar snart igen