Isaac 4 år

23052010176 (MMS)

Isaacs tårta.


Dax att ..

prata klarspråk här....

1) Det är valfritt att läsa min blogg, jag skriver vad jag vill, hur jag vill, oavsett om det är privat eller inte, jag har lättare att uttrycka mina känslor i text än i tal.

2) Jag tycker verkligen INTE om att GNÄLLA för nöjets skull ! (Det är så jag upplever känslor/situationen för stunden)
  Skulle jätte gärna vilja VETA vilka FLER som "tror" att JAG gnäller för nöjets skull..... ? Tell me please..

3) Jag har en annan upplevelse från min barndom än vad utomstående har, Ni har inte min syn, mina känslor.. Jag kanske var "fräck" som skriver lite FÖR privata grejjer i min blogg, men varför är det ingen som säger åt mig om det ? Jag lyssnar gärna på andras råd, vissa kan jag verkligen ta på allavar, vissa inte.

4) Men det är såhär, att ifall jag pratar om min barndom, är det för att jag VILL att det ska lösas inte för att jag skiter i det. jag har som sagt lättare för mig att uttrycka mig i skrift än i tal som jag nämnde tidigare här ovan.

Jag är absolut inte arg på ngn ! Läs texten med ro...
Jag älskar mina föräldrar, mina vänner och min familj. Oavsett hur jag än blivit/blir behandlad så älskar jag er ändå!

jag må vara lättlurad, men jag är f*n inte korkad för det...


Tack för mig.

OVER AND OUT!

27 Juli 2010

Dagen! Idag har jag varit enormt trött, jag har ingen energi i kroppen alls. Jag återfår säkert min energi så småningom. Isaac har varit så otroligt duktig, idag är det den 27:e och (dagen har precis börjat jag vet) Isaac har inte behövt ha hjälm lr ryggplatta sedan den 27/6. En hel månad. (jag tänker fortfarande inte fira det) eftersom man vet aldrig.. Nu återstår bara utredningen om hans menala ålder som kommer att ske i början på augusti. Den 7:e och 9:e. Då får vi veta hur gammal Isaac är egentligen.. Vi kommer för övrigt skjuta upp ketogenkosten eftersom det är rätt lugnt nu. God natt! Uppdaterar nästa gång jag har något att skriva om.


Hmmmmm...


Idag som alla de andra flesta dagar har det varit sol. Vilket har varit jätte skönt... Nu vet jag dock inte vad jga ska göra... Kolla på film tror jag innan jag ska somna... Simon är på jobbet, Isaac sover...

Isaac fick en konstigt anfall nu på kvällen... (??) Han låg bara och stirrade... Han såg död ut om man säger så, fast med öppna ögon... Hans första anfall på över 2 veckor.

Jag råkade säga 2 saker häromdagen då pappa och Lena var över i Bandängen, i förvirringens stund sa jag till Lena att Isaac inte haft ett enda anfall sen jag skrev här sist... och till pappa sa jag att Isaac hade fått anfall..

Det jag menade var att jag skulle sagt samma till båda, vet inte varför jag ska 2 olika saker?? Måste varit sennesförvirrad just i det ögonblicket. För jag vill inte bli klassad som lögnare eller så..  Men de kanske inte tänkte mer på det..? Har glömt och fråga.. (Kanske jag borde göra??)


Men Isaac har i stort sett varit anfallsfri sen den 27/6 men han har haft högst 3st små droppanfall på en dag inte varje dag utan det kan gå ett par dagar innan anfallen kommer..
Vilket är MYCKET glädjande... Men tänker inte ha ngn stor fest bara för det, utan tar dagarna som de kommer. jag är mycket tacksam för att Isaac slipper både hjälp och ryggplatta...

När jag nu varit inlåst i denna bubbla av oro, rädlsa och stress, kan jag NU efter 3år SLAPPNA av och njuta av att vara MAMMA !!!


Våra Böner har tillmestadels besannats !!! Thank you!!