Jag Vet Inte Om Jag Orkar Mer!!!

Tja'ba tjena hallå !!! nu är det såhär va, att jag är så trött på vissa som inte kan vara nöjda med sina barn.... VARFÖR i HELVETE skaffa barn då ?? För att ha något att klaga på?
Herregud... Ni ska vara jävligt GLADA för att era barn är FRISKA! Tänk om ni hade haft mitt liv, hur hade det sätt ut då? Ännu mera gnäll om hur jobbigt det är... Jag gör såhär att jag verderar Isaac högst av ALLT, pga att han är mitt barn. Jag kämpar för honom för att han ska få det så bra som möjligt. Men ibland orkar man inte ens det för att det blir för mycket tryck, press från myndigheter som säger att VI ska göra de och de och de.... Lite tröttsamt att andra VET vad som är bra för MITT Barn.. Vad jag visste så är det BARA DU själv som vet! Ingen annan..

Åh jag har nu slutat göra som andra säger. Visst kan jag lyssna på olika råd, men jag behöver inte utföra dom om jag inte känner för det.

ska snart åka upp till jobbet och lämna in min ansökan till nya företaget. :)
Orkar inte skriva mera.

HA LITE MER EMPATI !!!

Det är en underbar gåva!

Tack för mig.


VACCINATION

jupps. Nu har jag också vaccinerat mig mot sugginfluensan NEJ.. Jag menar SVIN.. men jag e ju ingen man ? och det är bara män som kan vara svin.... ;)

Så då måste det ju heta sugginfluensan för mig, eftersom jag e kvinna :)

Ja det var lite om vad som hänt på förmiddagen... :)

Var på möte i Globen, en uppföljning om jag skulle ha fortsatt kontakt med
FC = FamiljeCentrum.

och visst behövs det stöd därifrån. De känner jag, men inte 1gång/v utan nu kommer vi glesa ut de till 1gång varanna vecka. :) Det låter bra, bara jag får ngn att gå till. :)

Tänk om jag kunde ha samma kontakt med pappa som jag har med mamma, prata varje dag eller nästan iaf. Mammas och min relation har blivit bättre sen vi flyttade och det tycker jag känns jätte bra :) Förr när jag bodde hemma, var vi som katt och råtta, bråkade ofta, jag tog ofta åt mig istället för att säga ifrån :(

Idag undrar jag varför jag inte kunde säga ifrån... ?
Vad kunde gå fel, vad var jag rädd för?

Men som sagt.. Jag Saknar min Pappa otroligt mkt, och jag vet att han vet de, o jag vet att han gör sitt bästa för att göra allt bra för mig... Men han har ju sina problem också... och det förstår jag. å det vill jag att han ska förstå också... Att det är inget jag straffar honom för. Utan jag beundrar honom för det, hur han ens orkar..... Spelar ingenroll vad han har för problem HAN är min PAPPA och jag ÄLSKAR honom för det! Oavsett vad det är!

Tack för mig!!!

*OVER AND OUT*
Så Otroooooooligt Kul Att Vara Med Om!


Titta så glad jag är, när jag får sitta på eget säte i tuben.. Mamma är jätte stolt över mig för att jag e så duktig och stter still..... :) HELA resan ;)
Mamma Älskar DIG! <3


URSÄKTA!

För dåååååååååååååååålig uppdatering... :(
Har haft mkt å göra. men nu ska jag skärpa till mig och börja blogga igen :) Glömmer ofta bort denna sida. :( *FY PÅ MIG*

Idag har Isaac och jag och hans mormor varit på S:T Görans Sjukhus, för Isaac skulle prova ut en ny hjälm. I väntrummet slog isaac mig så mina glasögon och näsplutt åkte i golvet... :( Fick åka in till stan efteråt och köpa nya pluttar :)
AJ vad ont de gjorde....
Fy på dej Isaac

Ska ta hand om lilla Isaac nu. Han e lite asmått trött och vill säkert sooooooova... :( Lite tråkigt måste jag säga, jag vill ju att han ska vara vaken och PIGG som andra FRISKA barn är... :( Nä inte det heller.

Jag måste tillägga att jag är så stolt över honom :) Han satt på eget säte i t-bane vagen, helt stilla och fint så fint... Tog en otroligt bra bild.... :) Som jag ska lägga upp...

Återkommer med den snart.....
Kram på er