23 December 2010

Oj! Vad tiden går fort. Redan dagen före julafton. Hjälp, vart tar tiden vägen? Nu är det inte många dagar kvar tills vi far till Egypten heller, och NI behöver inte oroa er för att jag ska bli kvar el dyrligt! Så himla löjligt. Visst att Simon inte är svensk, och det händer massa kidnappningar med barn, men jag har pratat med Simon om filmen "Inte utan min dotter" Han förstår inte vad mannen tänkte med... Detta är Simon EGNA barn. Hans KÖTT OCH BLOD!!!! Så jag förstår varför han inte skulle kunna göra en sådan sak..

Men skitsamma! Blir jag kvar, har jag valt det själv. Ingen kan göra ngt åt det! Jag kanske trivs. Vem vet. ??

Iaf.

vi hörs !

Tack och hej!

22 December 2010

Men va ?? Det är endast 2 dagar kvar, TVÅ DAGAR kvar till julafton. HJÄLP! Vad hände med tiden? Den springer alltid om mig. snart är 2010 slut. och ett nytt år börjar. Själv är jag inte hemma på nyår ! TACK OCH LOV! Vill inte ha en bomb i ansiktet i år igen, bara för att ngn inte kan vara försiktig. Det är nämnligen förbjudet att ha rakter/bomber i Egypten. (Men vissa idioter tillverkar ju bomber iaf, och spränger sig själva) Helt idiotiskt faktiskt, förstår inte hur man kan göra ngt sådant?

Isaacs läkare ringde imorse (eftersom vi inte kunde ta oss till karolinska) Jag frågade henne hur det är att flyga med epilepsi, det är ingen fara sa hon. vilken lättnad jag kände då. Det ska även gå bra att flyga med rör i öronen också, ås han kommer inte ha ont. utan jag och Simon får lida lite.. Jag SKA tugga tuggummi. (HEHE) och lyssan på musik. hoppas det funkar att lyssna på spotify när mobilen är på "Flygplansläge" ska faktiskt prova det så jag slipper oroa mig för det, iannat fall får jag ladda ned massa musik på nallen...

Jag kan säga att DET FUNKAR! Jiiiiiiipiiiiii! så då slipper jag tanka ned musik på nallen. Guuu vilken lättnad.. Jag har ju iof Premium så det SKA funka med OFFLINE LIST.


Hej så länge! Ska kolla på film och mysa med min lilla älskling Isaac <317 December 2010

Sitter i mitt V-rum och har dagens FETA huvudvärk. Har redan tagit tablett för de, så den kommer att släppa så småning om..

-Idag fyller min svåger 26 år. Grattis till dig !-

Shiit det är inte långt kvar tills vi åker =) det ska bli mkt spännande alltså. Jag tok längtar ihjäl mig. Ska shoppa, sola och bara vara.. Tänk mellan 20- 26grader där nu. Åååååååååh så underbart sköööönt.. =) 

Min läkare ringde mig idag.. Jag ska behandlas med en medicin jag glömt namnet på, men det är pga min nedstämdhet. =( Så jag ska bli mindre ledsen .. Det är inge kul att må såhär. Jag vill slippa tabletter och må bra egentligen, men tyvärr så gör jag inte det.... *sorgligt* men ja jag ska inte bekalga mig här i bloggen om hur jag mår. För det är ju ändå ingen som läser denna blogg, ska nog radera den... Iaf. ska snart hoppa in i duschen, och lägga mig. Jag är så förbaskat trött. Ska titta klart på Twilight Saga, tror inte jag orkar se New Moon och Eclipse de är 2tim lång.. Så nej det får bli ettan sedan sova. Som jag skrev tidigare: jag har dagens FETA huvudvärk...
Vi höres !!

Tack oh hej !


3 December 2010 !

Hallojjsan! Det har nu gått tre dagar på december månad.. =) tiden går så fort... Den 28:e åker vi till Egypten i 4 veckor, DET ska bli så skönt att få komma till värmen... =) Jag längtar tills vi står där på Arlanda. Säger hejdå till Vinterlandet.. (som f.ö. är väldigt vackert just nu, med vita träd)
 Jag är väldigt nervös inför resan med tanke på Isaac och hans sjukdom. Han är mkt bättre än förut, men rädslan  sitter ju i en ändå. Jag har pratat med läkarna om han kan flyga, och det ska inte vara några problem. Har beställt tullintyg så vi får transportera Isaac medicin till utlandet.. Ska ringa SSK på måndag ang vaccination innan utresan också.

Ja.. Eeeh nu tappade jag tråden här... =/

Simon slutar kl 14, vi får se om han orkar åka till Mediamarkt. Annars kanske vi åker imorn (efter Simon hjälpt pappas tjej att flytta) MÅSTE köpa 3 st filmer TWILIGHT SAGA 1-3  1+2 kostar 49kr och 3:an kostar 99.. FETING köp.. ! 158kr för alla 3... Det är ungefär det man får betala för 1 j--la DVD skiva! =)

Men iaf... Ja ni har jag tyvärr slut på ord. =(

Så jag uppdaterar när jag kommer på ngt mer att skriva.. =)

Tjooo hej så länge.