31 Januari 2011

Oj sista dagen på denna månad. Imorn är det redan 1a februari. Shit vad allting går fort...

Tänkte lägga upp lite bilder från Egypten resan. Jag vill TILLBAKA! Jag längtar redan efter nästa resa som förhoppningsvis sker i aug/sep eller okt/nov/dec. Vet inte riktigt ännu.


Nu kommer lite bilder:


Isaac leker med några bilar som är ca 30 år gamla.
 

Simon och hans pappa försöker få upp en kokosnöt... Mkt roligt måste jag säga.


Jag njuter av solskenet.  :))


Nilen.. Jag är så besviken att jag inte fick vistas här. Men så är livet.


Nu är vi på väg till klostet, tog lite bilder via taxin.. =)


Jag kunde verkligen inte få nog av dessa SÖTA jordgubbar.


Isaac sitter och dricker soppa...


Denna DVD är trasig och vi har bytt ut den till en Philips. (kommer på fredag)
Filmen Bilar gick i 3 v..


Ramys (Simons yngsta bror) resturang och café.  Det är Ramy och Isaac som är med i bilden.


Isaac klappar en anka.. Han var mkt glad. =0))


HA HA HA HA HA HA !! Detta var roligt. Isaac skulle duscha, han såg hinken och tänkte
"BADKAR" så han satte sig i den, fast det är en hink. Otroligt att han fick plats..


Dessa skor inhandlade jag även där, SUPER SKÖNA.


Här grillas det inomhus. =)

Fler bilder kommer. Men gav er ett litet försmak. men jag finner inget intresse  att lägga upp bilder då jag lagt upp de flesta på min FaceBook sida.

Jag tänkte nu ta en dusch och sova, ska upp tidigt imorn. ska ta till läkaren (hoppas jag får ny medicin) för den jag tar nu funkar ju inte. Men det jag behöver är glada och positiva människor omkring mig!

Kram och tack hej !

29 Januari 2011

Yes I'm back in the civilization. And NO, I'm not happy about it. I'm very sad. I had the most wonderfulest time ever in Egypt. 

Ja, vad ska jag egentligen skriva? Jag har inte landat hemma än, och jag längtar redan tillbaka. Jag saknar dem så otroligt mycket. Men jag skulle faktiskt inte vilja åka tillbaka just nu, eftersom det är så mycket bråk. Jag skulle kunna åka då allting lugnat ned sig. Isaac mådde så bra vilket glädjer mig.. Jag mådde så himla bra. Nu är man tillbaka på ruta 1 igen, tillbaka till allt stress och all press... Men jag tänker inte låta detta skit göra så jag går under. Jag bara orkar inte med det. Jag tänker bry mig om dem som bryr sig om mig! Tänker inte umgås med dem som tar min engeri ifrån mig, (Energi-tjyvar, kallas de) 

Jag kommer lägga upp bilder från resan också... Håll i er ett tag till annars kolla in min Facebook-sida. =0))

Nu ska jag fortsätta kolla på Våra Bästa År som jag spelat in under 3 härliga veckor!

****over and out****


20 Januari 2011

Ja, bloggen. Nu är det bara 3 dagar kvar av denna underbara semester, sen måste jag hem till kalla Sverige igen. =0(

Det som är så roligt är att jag lyser upp deras tillvaro, vilket är jätte kul att höra... Eftersom jag har så blåa ögon och inte så brun som de är här nere. Denna familj är helt underbar alltså. Allting blev EXAKT som jag förväntade mig! Varför skulle jag vara rädd för att åka ned hit?
Jag känner Simon och hans familj!
Vi har till och med kunnat lämna Isaac ensam med Simons föräldrar UTAN några problem ALLS! Vilket känns helt fantastiskt. Både Mamma och pappa har diabetes och högt blodtryck, men tycker ändå om att ta hand om Isaac.. =0)) Vilket glädjer mig. Jag har fått så mkt avlastning och jag är enormt TACKSAM för det! <3 <3 <3
Jag kommer verkligen SAKNA mina älskade här! Men vi kommer tillbaka!

Lots of LOVE!


----OVER AND OUT----


17 Januari 2011

Förlovningsfesten igår var otrolig ! Ja som sagt har min svåger Ramy förlovat sig. Jag fick gå upp på dansgolvet och dansa magdans :-D alla glodde på mig. De var lite jobbigt i början. Men jag vet att jag är bra på det jag gör så allting släppte och jag hade bara roligt. Uppdaterar snart igen


15 Januari 2011

Hålla Bloggen! Vi har det mycket bra. Isaac mår också bra. Vi blir verkligen ompysslade här. Jag vill inte komma hem. Förstå mig rätt nu, jag vill alltså bo med min svärmor och svärfar. De är helt underbara! Men detta land är inget för mig, för det finns så mkt idioter här. Sverige är ett mkt bra land egentligen! Uppdaterar snart igen


Hej bloggen!

Hej bloggen! Jag har det undertbart i Egypten. Vi har upp till 30 grader om dagarna, och 16 på kvällarna. Kommer lägga upp bilder snart. Tack och hej !