Valborgsfirandet -Bra eller Anus?

ANUS!!!!!

Min bästa vän Marie ringer mig och frågar om jag vill följa med henne å hennes kille till Skansken för att fira Valborg där. JAAA varför inte, det kan ju vara jätte häftigt. :) 

Jag frågade min sambo om vi skulle följa med, svaret var att jag kunde åka själv. HALLÅ? SJÄLV? På VALBORG????

Men snälla är det några KAMELER hemma eller? Jag vill ju fira med min familj och mina 2 vänner, men nä det passara inte herrn. Så frågade jag igen å sa att det kostar 90kr.. Nä då MÅSTE vi tänka ekonomiskt. Kan inte vi unna oss någon ting någon gång??? Neee GLÖM DET! Visst jag kan tycka att 90kr är mycket, men vi GÖR ingenting IHOP. KUL LIV VA? Hade vi haft jobb, skulle han nog inte banga... Men snälla... Tänk på DIN son!!!! och MIG ngn gång!!!!
Han ville att jag skulle sluta tjata, men jag sa bara att jag skulle tycka det var kul.  
Men ja jag vet inte vad jag ska göra idag.. För jag vill ju inte vara utan min familj dessutom kan de vara kul för Isaac också. då tyckte han att jag skulle ta med mig honom. Ja men va FAN ska han göra helt ENSAM hemma på VALBORG? Nääääää.... blir bara så ledsen, när jag vill göra ngt så passar det inte. VI gör lixom ALDRIG ngt ihop. Är så jävla trött på detta nu! 
NU räcker det! Jag orkar inte mera!


Ciiiiaoooooo


HOME

med en sjukling, imorse när vi gick upp för att äta frukost, gick Isaac igenom badrummet, ramlade ihop och började krampa. tog tempen 39.8 men herreguuuud sa jag inte nu igen, orkar inte med sjukhus. :( 

Jag som skulle till Globen med min älskade Sara, men nää inte det heller :( Men nu verkar Isaac må lite bättre, ingen feber. Men vi får se hur det går med det, det kan ju ändras otroligt fort... POFF så får han tillbaka febern, de går jätte fort. 

Fixar lite här hemma. :)
 
Skriver mera sen .. Ciiiaooo


Strålande Solsken...

huj huj, vad det smälde till och blev varmt, SÅ SKÖNT. Är fortfarande lika glad som förut, funderar på vad som har hänt med lilla mig, förut gick jag omkring i ett mörker, nu har det verkligen vänt, men en sak som gör mig ledsen är att Isaac inte tar sin medicin, det är fortfarande tvång, men inte lika länge som förut, vi har fått lite tips av hans EP- sköterska, att ta lite, så att Isaac inte hinner spotta ut, åh mycket riktigt funkar det,JAG är mycket BESTÄMD när det gäller hans medicin, Simon drar ut på det litegran, men tar sig an å får i honom den också. Han tycker ju självklart att det är jobbigt att tvinga å Isaac skriker å kömpar emot.. Vem tycker inte det är jobbigt?

Ja, nä.. nu fick jag slut på ord, så jag ska glutta lite på TV;n. 
Kanske skriver mera sen.. 


*Blink, Blink* 

Ciiiaaaaoooo


Strålar Av Lycka

Vad har hänt ? Jag får ett gläjderus i kroppen, känner mig starkare än ngn sin! Är så stolt över mig själv och min son som har kommit varandra otroligt nära. =D När jag kom och hämtade Isaac idag från dagis, så sa en av fröknarna att "oj, vad du ser glad ut" jag svarade: "Gör jag ?" -Ja jag vet inte vart de kommer ifrån.. sa jag med ett leende. 
=D Allvarligt så vet jag inte vart denna glädje kommer ifrån. ? Men jag "skyller" väl på solsken hahaha... 
Jag mår så otroligt BRA. Det var så länge sen jag mådde såhär bra. Kan det vara 3 år sen ? ja jag tror de... Då jag hade ngt att göra på dagarna..
GÅ I SKOLAN   Yääy.

Men nu söks det jobb, även om jag har ett på G, visst kan man ha flera.. Är man timmis kan man ju det, även om man e fast anställd också, men det kanske inte e lika kul vad vet jag? En del gör så för att få xtra pengar. =D 
Då är man ju smart =D
Fattar inte varför jag gillar Britney Spears nya "If You Seek Amy" Den är så grymt bra, älskar att dansa till den.. ska bränna ner den till en CD så jag kan lyssna på den i sterion.. Ska bränna hela hennes CD.. Har den i datorn. 

Är så glaaa' .. Nä nu börjar ryggen säcka, sitter som en säck potatis, har ingen bekväm sittställning direkt, jag har ju inget lyxkontor till min laptop.... weeiii Hörs om ett tag... 

puss å kram på er..