Humor.... HA HA

Hur Vet Du Att Du Är Ett Pucko?

Här kommer svaren::

Du blev påkörd av en parkerad bil.

Du tror att det är iskuberna som håller frysen kall.

Det tar dig 2 timmar att titta på en 60 minuters film.

När du gick på discot där man skulle vara över 18 tog du me 17 av dina kompisar.

Du ställer dig på en stol för att höja ditt IQ.

Du snubblar över en sladdlös telefon.

Du kastar en sten mot marken och missar.

Du försöker dränka en fisk.

Du köper en sol-driven ficklampa

Du blev inlåst i en livsmedelsaffär, o svalt ihäl.

Fy fan vad jag skratta när jag hittade denna text. så otroligt kul. Då måste man ju vara IDIOT. hahahaahah kan inte sluta skratta... Så jääävla kul.

Skriver mera senare..


Fredag!!!

Weeeeeeiiii. Äntligen fredag!! haft en bra förmiddag+ eftermidda. åkte först till Hökarängen, mormor ville ha sina cigg.. men till min förvåning, upptäkte jag DÅ jag hade stoppat in 335 i apparaten att dom höjt skiten med 15 kr, så jag fick lägga ut de, eftersom mormor gav mig ju bara 335... men jag fick tillbaka dom, när jag anläde till henne efter de. :)  Så det gick ingen nöd på mig.  Sen bar det iväg till BOKREAN i Skanstull... ojojojojojojoj vad man villja shoppa....
Bara lite svamel:::
Ja,  vad mer ska jag skriva om ?? inte vet jag, känner egentligen inte för att skirva  något, för jag är lite irriterad/ledsen/besviken... jag missade köpa blöjor till Isaac oj det blev en katastrof!!! HERREGUD säger jag! Man behöver inte bli sur för de, dessutom försöker JAG få Isaac att gå på pottan, börjar tycka att han e för stor för blöjor.. (?????) lr har jag fel? Men men jag orkar FAN inte bry mig om någonting snart.. inom mig skriker jag,  jag vet inte var jag ska ta vägen.. Kvällen har ju inte varit direkt bra om jag säger så, jag tar på mig hörlurarna å lyssnar på musik. där är det ända stället jag kan stänga av mig, sluta känna.. Musik har en efekt på mig, lugn. fin, beroende på vilket humör jag e på, är jag arg passar rock in.. men nu e det lite ballad.. eller vad man ska kalla det för.. Celine Dion, IL Divo, ja sånt.. Vill bara försvinna.. Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva, blev så tom... fan. jo nu komm jag på en grej om man tänker dag till dag. För 1 år sen, imorn lördag flyttade jag hemifrån, tänker man datum till datum är det på sön 1 mars som vi flyttade. Hur det känns? jo rätt ok. De här året har varit både bra och jobbigt... In å ut på sjukhus, gnäll på mig att jag inte gör ngt.. *hummmm'¨Använd DINA ögon i ansiktet.. !!  men men ...  skriver mera imorn. För  vi vi ska på dop... =)  Berättar mer om de när jag kommer hem.... Nu ska jag lägga mig, orkar inte sitta uppe.. ögonen går i kors på mig.

Ciiiaooo

Mera Bilder

hehe kul med bilder:

Min älsklings biiiiil En Mustang Shelby GT 500 
Isaac sitter framför en Mustang :)) Min favvobil råkade stå
utanför Harley davidson butiken i Årsta, WOW

Isaacs förta ansiktsmålning på AftonBladet :)
Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiger...... 1a ansiktsmålningen på AftonBladet  Jan 08
Ur gullig :)

Isaacs tårta 2 år
Tårta 1:
Grattis Isaac på 2års dagen står det på arabiska. :) Ser
den inte god ut? Nästan så man vill slicka på skärmen för
och se om det smakar något *fniss*

Isaacs tårta på 2årsdagen..
Tårta 2
Denna tårta lyckades Isaac smacha  Vi hade lagt undan denna fina
tårta, i sovrummet, men han lyckades iaf springa på denna... :(
Det var meningen att vi skulle ha den till den 25/5-08 då hans morfar
skulle komma på besök då.

Här matar vi djuren i Bandängen
Här är vi i Bandängen å matar gätter, Isaac får hjälp av sin
Gudmor Sara <3 men tappar gräset innan geten får det. *hihi*
Gulligt

Isaac med solbrillor
När alla hade gått hem ifrån kalaset, han fick dessa coola
solbrillor+ keps av Karin (en jobbarkompis till Isaacs mormor)
Guu vad snällt... Vilken coolig..

på G till dagis
Vi är på väg till dagis. Så passar Isaac på att göra en grimars
så söt du e mammas gullunge <3

Ja det var lite bilder, ska lägga upp flera, men snart ska min sambo ha datorn. Börjar få ont i huvudet igen, hade ju fan ont i går..... blir trött på att ha ont i skallen.. Tänk om jag har ngt fel i hjärnan?? wow, går man till läkaren säger dom ju bara -öh du losa lite vikt... osv. jätte kul å höra. men skitsamm,
nä nu ska jag putsa mina glasögon, Isaac kaste våran hemtelefon på mig nyss så den träffade kinden och glasögat. *ledsen*


Se ya...
tjo hej



Weeeeeiii igen

Heeeej!!! ja jag verkligen älskar att skriva.... jo jag måste berätta att jag har hittat en älsklingslåt.
IL DIVO feAt CELINÉ DION - I BELIEVE IN YOU .  woooow säger jag bara vilken låååt. Sökte på Celine Dion på youtube, för hon sjunger en låt på franska : "Pour Que Tu M'eimes Encore" Den låten e också fin. Sen sökte jag vidare, och hittade IL DIVO med henne, va??!! Tänkte jag... måste skämta, började trycka lite ähr å där, SEN kom låten, efter lite franskt prat..... så började killarna sjunga... :D Fint på englska, sen kommer Celine sjunger på franska WOOOOOOOOOOOOOOW säger jag bara. jag smälte, jag letade upp deras CD på...... Pirates Bay. när jag hittade rätt skivka LADDA så det skriker om de. å fort gick de, kanske tog 15 min,... WOOOW Sen tankade jag ner den till min mobil.... OOHOHHOOHHOHHH.... ETT måste..  men nu måste jag avsluta detta inlägg för nu börjar Unga Mödrar..

Chooo Hej

Weeeeiiii

Heeej! ja jag vet inte men det måste vara solen som ger mig engergi, som gör mig gla' Håller på med att tvätta.. Isaac kollar på bilar. SccHHH säg inget men jag köpte en ny idag, och lyssna på detta::: DET SKA KOMMA EN 2A .. Fan vad glad jag blev. Den måste jag bara ha, kanske Isaac kan få till sin 3års dag Weeiiiii. Men iaf... 
Var på AF idag dom "
Vidimerade" mina betyg + anställnings bevisen, så dom ser att jag har arbetat.... !!  Äntligen Torsdag före då e det bara 1 dag kvar tills FREDAG!!!! jag bara ÄÄÄÄÄÄÄÄÄlskar fredagar !! När jag var klar, ville jag kopiera originalet, som jag skulle skicka till min handläggare, så jag gick upp till aftonblandet, å frågade mammas sambo Christer om jag kunde få kopiera.. Han undrade om jag skulle äta lunch, vi åkte upp till plan 9 å kollade matsedeln.. WOW pannkaka stod det på menyn. Men mina ögon drogs till ngt helt annat.. Nämnligen YoghurtMarinerad Kyckling Med Ris.. Åh det var SÅÅÅÅÅÅ gott!! Christer betalade =) =) *Tack* Det dåliga med den nya resturangen är att dom har höjt priset ifån 50-55 till 75 kr om du jobbar där blir det 65kr. DE var bättre förut tycker jag.
Nääää ska börja med maten straxt.... skriver mera senare....  Ciiiaooooo

Lite Bilder

Nu ska jag prova lägga upp lite bilder på mitt charmtroll... EFtersom det inge gick tidigare så provar jag nu.:


Isaacs Sköna Sovställning: *Blink*

Ur gullig bild på när Isaac sover med handen på kinden <3
HI HI

Isaac på sitt rum avd 70 på SÖS :

Isaac ligger inne på SÖS avd 70.
Fin fina Sjukhusklädseln ;)

Isaac på IVA

min lilla plutt ligger med syrgas pga en lång kram på 1½timma
Han hade en kramp på 1½ timma, han fick sövas,
eftersom ingen medicin funkade på honom :(
mamma å pappa satt med dej tills du vaknade upp på EM


Nu lite humor:

Lite Snett Kanske???

Bussen har nog hamnat lite fel hahahaha
Buss 160 mot Årstaberg har nog hamnat lite snett :)
Var tvungen att fota, för att få ett kul mine, Togs den 20/2 kl 11.
Ser lite kul ut faktiskt.


Isaac tog en tripp till SÖS på Nyårsdagen 2008
en tripp til SÖS på nyårsdagen efter en lång kramp på 1 timma
Pappa håller ut hans öron, så passar busungen på att lipa.
så fräckt men så coolt!!! *Puss på dej gullungen min*


Nä nu får det vara slut på det roliga. ska slagga nu. tjohej!!! God natt sov gott.. Uppdaterar mera imorn !!!

Snyft...

Ja nu när jag upptäckte hur kul de var att ladda upp bilder, SÅFUNKAR DET INTE!!!! Vad ledsen jag blir, så nu blir det duschen... jag som ville lägga upp lite bilder på mitt charmtroll.. :) En annan gång kanske..



Ciiiiaaaaaoooooooooooooo

Oj da...

Jag måste ju uppdatera! Har missat, försökte skriva igår men visste inte vad jag skulle skriva, när jag äntligen var klar med mitt låååååånga inlägg, glömde jag bort att kopiera texten, ifall nått skulle gå fel.  å vad händer???? allt skiter sig. men iaf, nu skriver jag igen. Idag var jag med Isaac till läkaren, för dom hade ringt om att han skulle ta blodrpov, kommer dit Isaac leker i lekrummet i väntan på läkaren... Sen ropar han upp oss. Han ställe en massa frågor, om att Isaac har varit sjuk ofta. -Ja, jo det är sant. sa jag.  det kom massa frågor, som om jag var där 1a gången. kändes skit konstigt. Sen berättade han att Isaac hade tagit prover i December förra året, "MEH" tänkte jag. så han sa att det var onödigt att göra ett nytt prov, när dom kan kolla i hans gamla. "Jaha" tänkte jag igen. Men va fan skulle jag hit å göra då? ville jag säga, men hejdade mig innan meningen han börja. Ringde mamma och hörde med henne vad hon skulle göra, jag sa till henne att jag åker ifrån SÖS nu, ska vi ses? Så jag åkte till Skanstull å väntade på henne.  Hon kom efter 10 min.  Vi vandrade runt på HM och kollade på kläder till Isaac, vi hittade massa snyggt, men jag letade efter en overall, men hittade ingen de verkar vara slut säsong för de ?? inte vet jag, men irriterande var de iaf. Hittade även byxor/T-shirt/tjock Hood tröja med BIIIIL tryck på, fan vad coolt, ville köpa ALLT, men tyvärr, plånboken gör ont just nu... :( det suger. tänk om man kunde få 20.000kr/veckan istället för i mån. shit va man skulle kunna handla till sitt barn då... Då skulle jag kunna köpa massor... SLUTA DRÖMMA NU KÄRRING OCH KOM TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN!!!!! nä ska nog hoppa in i duschen, En söt bild på min son: Min söta 3åring (snart) Otroligt stolt över dig! 
Så gudomligt underbar!!
Mamma Älskar Dig!!!!  Den 20 Maj blir du 3 år! Stora killen :)



Äntligen Ett Svar !!

Ja det var FAN på tiiiden, nu har Isaac Epilepsi fått ett namn. så nu ere bara ny medicin osm gäller, men tyvärr är det Licensprepparerat... =( det kan ta VECKOR, innan dom får in dospulvret  =( som Isaac behöver, för kappslar e frågan ...... Går dom att öppna osv? Han har andra kappslar, som man kan öpnna men inte krossa kornen... så frågan e........ ??!!
Nä nu ska jag leka med Playdoo lera med Isaac, skriver mera ikväll, då han sover :): ) :) :) :) :)

Ciiiiiaaaaaooo

Irritation till 100%

JA, det kan men verkligen säga! Jag lämnade Isaac kl 9,30 eftersom de e lite svårt att få i honom den nya, osm tex blanda i den i olika vätskor.. NÄ surru. Skit ner dej. Den måste tas med spruta å rakt in i käften... :( Inge kul men vad skavi göra.. ? De finns inget annat sätt. Tvång, e inte det roligaste ifrån min sida direkt. Men iaf, så lämnade jag honom, förklarade för fröken varför vi var sena...

Sen kommer jag till Jobbtorg, skulle knappa in mig, ja då kunde den inte identifiera mig!! VA? jag gick till receptionen å fråga varför jag inte kunde logga in.. -"Nä du är utskriven, för du har inte varit här på 5 dagar" jag: "-VADÅ INTE VARIT HÄR PÅ 5DAGAR?????" HALLÅ!! Vi kom hem från SJUKHUSET den 10/2. INTE fan är det Jobbtorg som ligger ETTA på min lista DÅ!!!!jag har ju FAN varit hemma för VÅRD AV BARN i 2 V.... jag har ju ringt!!! Fan vad arg jag blev och ringde min SOC.sekrt. prata in ett medd. till henne, så nu vet jag inte vad jag ska göra om dagarna.. Imorn ska jag iaf till AF och skriva in mig där. för jag verkar utskriven där också, SÅ jävla trött på att ALLTID ha problem med ALLT!!!!

Uppdaterar snart igen...


Herreguuuud...

Ja det kan man säga, men tänker inte BRY mig. Det är bara larvigt...... :o)

Idag har jag varit på IKEA med Sara, det var helt underbart, man ville bara "shoppa,shopps,shoppa och återigen SHOPPA" tvyärr hade jag bara 40:-    :( Vilket sög, men Sara bjöd mig på lunch, *jätte gulligt* Ska bjuda tillbaka jag lovar ;o) De edna jag handlade var en liten ståpall (19kr) till Isaac som han kan stå på när han ska tvätta händerna.  MEn sen såg jag massor som jag behöver,  som tex Galgar till både ytterkläder och byxor, förvaringshängare till handdukar såg en illGRÖN fan den vr så grym... Badrummsmatta till lill-toan, fy fan det är ju svinkallt på golvet, oj oj oj det är så mkt man behöver, så det orkar inte ni läsa, kommer ta en hel dag att skriva ner, haha så det struntar jag i, så ointressant.
men usch vad trött jag blev.... Kanske ska blunda i 5 minuter eller 10? hihi jaja... Vi får se om det sker.
Jag skriver mera senare...

Ciiiiiiaaaaaaaaooooooo

Sjukhuset Igen :(

Ja, det är därför jag inte har skrivit här på ett tag..
Det har varit rätt jobbigt :(
Men i Fre 6/2 var vi på SÖS för att besöka Isaacs läkare kl 8:30. Men så blev det ju inte, vi kom 30 min försent, eftersom Isaac kräktes när vi hade kommit en bit på vägen, de var bara vända hemåt å byta kläder...
Men vi kom dit vid 9 tiden, då såg hon att Isaac inte mådde bra :( Så hon ringde runt till olika avd, med de flesta var upptagna, så ringer avd 70 och säger att dom har ett ledigt rum. Vi fick ett rum precis granne med "Akut rummet" Vi stannade där ett tag. Jag hade smsat med Jessica, och hon var på väg över för att hälsa på oss, men tyvärr DOG mitt mobilbatteri *JÄVLA SKIT* tänkte jag då, men jag gick ut till Entrén iaf för å se vart hon tog vägen.. men hon kom inte, Då gick jag tillbaka till rummet, å frågade Simon om inte jag kunde få låna hans mobil, alltså jag satte in mitt sim-kort i hans. då ringer Jessica, å säger att hon sitter i Entrén.. hhaaa, -Jag kommer på en gång! Sa jag.. Hon hade sin lilla son Billy med sig... åh så gudomligt söt. Jag fick hålla i guldklimpen.. åh.. Det var underbart att hålla i en 2 månaders bebis.. Nu längtar jag efter en till bara för det... FAN vad jobbigt!!!!!  Men iaf.
Runt 7 tiden åkte hon hem, för hennes kille hämtade henne,
Då vart jag ensam med min lilla "plutt"  det kändes bra, för han var uppe på benen å sprang, man kunde itne tro att han var sjuk.. Men eftersom skökterskan sa att vi skulle få åka hem när han hade fått i sej medicinen å ätit bra.... MEN..... Sen kommer sköterskan in å säger att hon har pratat med Isaacs doktor... EEhh.. Hon sa precis det jag tänkte.... Isaac skulle få vara kvar över natten för OBSERV.  för det kan hända att hans feber siger... Så jag höll bara med sköterskan, eftersom de är det ända rätta, för om han skulle få kramp, så är han ju ändå på sjukhuset :) och mkt riktigt.... kl 1 kom natten in å skulle kolla tempen, 37.8. Runt kl 01:45 vaknade jag till, och de gjorde Simon också, Det visade sig att Isaac huttrade, vi tog tempen på honom WOW 39.9 Jag ringde på kl, Natten kom, jag sa att Isaac har 40 grader, oj vad fort febern steg, sa hon. ja det brukar vara så när han har en infektion i kroppen, jag sa det att han kommer börja krampa när som helst, hon sa att hon skulle hämta "Diazepam" och en doktor.. Han började rycka lite i ansiktet först, vi väntade en liten stund, innan vi gav honom Diazepamen, den släppte inte........... Då gav hon en till.... Den släppte inte då heller.. Då kom doktorn in..... Då sa jag att Midazolam kanske borde ges, han krampade fortfarande..........
Då var de bara att flytta till grannrummet, dom skulle ta en massa prover, men de gick inte att få tag i hans vener... Dom sprack bara. :( men då hittade en läkare en fin ven i halsen, där fick kanylen/infarten sitta... Usch!
han krampade ca i 1 timma och 50 min. lååååååååååååååååångt å jobbigt..
Sen tog dom upp honom till IVA. där fick han ligga till kl 13 på lördag EM. Sen fick vi komma tillbaka till avd 70!..
Efter det var allt lungt, vi fick åka hem på Månda EM.
Så skönt att få komma hem å duscha av sig.... även fast jag ducha på sjukan, men de är ändå skönt å duchsa hemma!!
aja nog om det...

Idag är  det Alla HJÄRTANS dag!!!!
Skriver mera senare.. Vet inte hur många dagar jag har hållt på med detta inlägg.... HAHA!!  Men nu ska DET bli publicerat!!!!! SE YOU!! ha en jätte fin dag !!! kramar